Conan (serial)

Conan (serial)

Tytuł oryginału: Conan the Adventurer
Reżyseria: Rob Stewart, Mark Roper, Frank Wayne, Gérard Hameline, Martin Denning
Scenariusz: Harry Ackerman, John Bull, Teagan Clive ,Peter Collins, Charles Henry Fabian, Molly Glenmore Steve Hayes, na motywach historii Roberta E. Howarda, Andrew J. Offutta i Roya Thomasa
Muzyka: Charles Fox
Rok produkcji: 1997-98
Czas trwania: 22 x 43 minuty
Dystrybucja w Polsce: emisje telewizyjne
Obsada: Ralf Moeller, Danny Woodburn, Robert McRay, T.J. Storm, Angelica Bridges

Lista odcinków:

  1. The Heart of the Elephant: Part 1
  2. The Heart of the Elephant: Part 2
  3. Lair of the Beastmen
  4. The Siege of Ahl Sohn-Bar
  5. A Friend in Need
  6. The Ruby Fruit Forest
  7. The Three Virgins
  8. Ransom
  9. The Curse of Afka
  10. Impostor
  11. Amazon Woman
  12. Homecoming
  13. The Taming
  14. Red Sonja
  15. Shadows of Death
  16. The Child
  17. The Crystal Arrow
  18. The Labyrinth
  19. The Cavern
  20. Antidote
  21. Lethal Wizards
  22. Heir Apparent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *